• With the support of the Europe for Citizens Programme of the European Union

Home / Forums / Sandanski Tourism / Създаване на бизнес партньорства

Създаване на бизнес партньорства

Home / Forums / Sandanski Tourism / Създаване на бизнес партньорства

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #8327

  Тук можете да се свържете с колеги и съмишленици от още пет европейски държави: Гърция, Италия, Испания, Малта и Швеция, и да създадете контакти и бизнес партньорства

  #8330
  Profile photo of juwel
  juwel
  Participant

  Имам идея да си отворя интернет магазин но не знам как стоят нещата с декларирането на доходите от такъв магазин. Някой може ли да ми помогне?

  #8353
  Profile photo of pena
  pena
  Participant

  И аз съм мислила по този въпрос, но също не съм запозната. Много ще съм благодарна ако някой, който е компетентен по въпроса ни помогне.

  П.

  #8612
  Profile photo of Valentin Dimitrov
  Valentin Dimitrov
  Participant

  Thank you very much for the creation of this site. It is great to meet people with common businesses and communicate here, sharing ideas and information.

  #8615
  Profile photo of Stanislav Tupunski
  Stanislav Tupunski
  Participant

  Благодаря на всички, които се интересуват от моят бизнес. С удоволствие бих помагнал на хора, които се нуждаят от съвет или идея относно нови бизнес начинания.

  #8623
  Profile photo of SunnyGerry
  SunnyGerry
  Participant

  Здравейте! Наскоро отворих къща за гости в Мелник. Можете ли да ме посъветвате къде да си пусна реклама? Има ли някакви сайтове? Благодаря предварително!

  #8627

  Здравейте! Имам къща за гости, а също се занимавам и с винопроизводство. Годината беше плодородна, страхотно качество и цени. Качествено вино, уникален вкус. Ако някой от хората в региона, занимаващи се с подобен бизнес иска да поговорим за вино и бизнес да пише. Хубав ден и Наздраве!

  #8674
  Profile photo of SunnyGerry
  SunnyGerry
  Participant

  Здравейте, Кольо,
  Къде се намира вашата къща за гости? Сертифицирана ли е? Аз минах през доста трудности докато успея да си извадя всички документи! Сега наистина не знам как да продължа – да направя добра реклама и постепенно да развивам това, което съм направила. Хубаво е, че общината направи този форум, че да може да си помагаме, както можем.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.